EGYMILLIÓ KÖNYV A MISSSZIÓBAN

lcspindia.png
Kedves Barátunk, hadd osszak meg veled valami izgalmasat. 16 évvel ezelőtt az Úr azt kérte Warren Smith igazgatótól (Asia/Pacific), hogy tegye Derek 6 legjelentősebb könyvét egy gyűjteménybe és adja neki ezt a címet: Élet-Átformáló Szellemi Erő (Life Changing Spiritual Power). A munka elindult és azóta ezeket a könyveket széles körben lefordították mintegy 30 nyelvre, nyomtatták és publikálták az India-Szubkontinensen, Dél-Afrikában, Ugandában, Kenyában, Dél-Kelet Ázsiában, a Csendes Óceáni szigeteken és ezen kívül még most legutóbb 7 Kelet-Európai országban.

2009. december 31-én Warren egy álomban, az összes könyv erejéről és a jelentőségéről gondolkozott és arról, hogy tudja Isten teljesen megváltoztatni egy ember életét. Ébredéskor, még az álmán tünődött, kihívást érzett arra, hogy több nyelvre lefordítva kinyomtassanak egymillió példányt az Élet-Átformáló Szellemi Erő c. könyvből, és ezzel támogassanak keresztény vezetőket, evangélistákat, bibliai főiskolák diákjait, misszionáriusokat és hívőket a szükségben lévő nemzetekben. 2010-től, mióta a Derek Prince Ministries elkezdte ezt az egymillió példányos könyv missziót, napjainkig 316.000 példány lett kinyomtatva 30 különböző nyelven, és több mint 20 nemzetben.

      lcsppakistan.jpg   LCSP_kp3.jpg

Warren álmában tartott attól, hogy nem tudjuk, mennyi időnk van még néhány országban az evangélium hirdetésére és hogy tanítványokat képezzünk Krisztusnak. De ha megragadjuk a kínálkozó lehetőséget, hisszük, hogy ezt az erőteljes könyvet Isten a világon több millió ember megváltására és felépülésére fogja használni.

Az elmaradott térségekben potenciálisan legalább 10 ember olvas el minden könyvet, így hatása még nagyobb lehet, akár több mint 10 millió lelket tudunk erőteljesen befolyásolni!

Derek gyakran mondta szolgálati célját: „Elérni a még el nem érteket, és tanítani a tanítatlanokat.” Ezért hitben megragadtuk az álmot, hogy kinyomtatunk egymillió példányt az Élet-Átformáló Szellemi Erőből, hogy ezzel támogassuk a keresztény missziós munkát több országban a következő pár évben. Tudjuk, hogy ez egy hatalmas feladat; de mi az Egyház, közösen megvalósíthatjuk.

Szóval ez az álom: kinyomtatni és terjeszteni 1 millió könyvet, hogy segítsünk megváltoztatni 10 millió életet.

                     lcsphindi.jpg

Jelenleg több mint 316.000 példánynál tartunk. A misszió hatalmas területeket és népcsoportokat érint, csak Indiában és Pakisztánban 4-4 nyelven, vagy pl. Kínában az egyszerűsített kínai. Kelet-Európa: hét nyelven elérhető már: lengyel, cseh, szlovák, szerb, horvát, szlovéniai, albán, román, és végül a magyar.

Örömmel csatlakoztunk!

Köszönjük Nektek, akik hisztek ebben az álomban, áldozatos munkátokat, és adományotokat!

Tagek: Életváltozás, Szellemi, Erő, Misszió, Gyülekezet, Megváltás, DPM,